Wat vinden anderen van Peter als executive consultant?

Peter ken ik als een zeer gedreven en deskundige (ex)collega die met veel passie en gepaste humor ingewikkelde situaties tot een goede oplossing kan brengen. Een niet alledaagse manager en ondernemer. Peter kan bogen op ruime ervaring in zeer uiteenlopende (eindverantwoordelijke) posities. Hij is bovendien positief ingesteld in het leven en dat maakt hem een prettig persoon.

Roelof KontermanVice Chairman of the Board AchmeaAchmea

Ik ken Peter al heel lang. Zijn visie, scherpte, energie en compassie zijn inspirerend voor mij en maken van hem een deskundige sparring partner op het snijvlak van strategie, governance en verandermanagement

Rob VeekePartner SignificantSignificant

Peter is een expert op het gebied van teambuilding en leiderschap. Ik heb in mijn arbeidzame leven vele directies mee mogen maken. De directieteams die Peter heeft geleid steken daar zeer positief bij af.

Peter weet het beste uit mensen te halen door een groot menselijk inzicht te combineren met een scherp oog voor resultaat, door direct te zijn én empatisch. In de jaren dat ik hem meemaakte wist hij een sfeer te creëren waarin mensen op elkaar en zichzelf durfden te vertrouwen.

Prof. Dr. Roland van der VorstManaging Director Freedom Lab - Professor Delft University of Technology - publicistFreedom Lab

Ik ken Peter al een aantal jaren vanuit onze samenwerking op het vlak van commissariaten en internationale bestuursmandaten. Wat mij steeds opvalt bij Peter is zijn erg hoog niveau aan emotionele intelligentie,
Waardoor hij veel aandacht schenkt aan wat anderen denken en zeggen.

Van daaruit kanaliseert Peter deze bevindingen op een krachtige en vitale wijze naar praktische oplossingen en duidelijke en uitvoerbare plannen. Peter let er tevens op dat alle participanten aan het woord komen en zodoende ieder betrokken is bij een project en achter de eindconclusies staat.

Dirk DriessensOud CEO Fortis Commercial Finance Holding - Past Chairman Factors Chain International

Wij hebben Peter gevraagd om ons nieuw geformeerde Management Team te ondersteunen. Met zijn scherpe analyses, zijn aanstekelijk enthousiasme en zijn humor heeft Peter de drie MT leden van PIMAROX in het zadel geholpen.
Wat mij bijzonder is opgevallen is dat Peter in een heel korte tijd tot de kern van de zaak is doorgedrongen.

Wouter VeltmanDGA PIMAROX HoldingPimarox