Wat anderen vinden van Peter van Kleij

Goed leiderschap vraagt inzicht in jezelf en inzicht in die ander, het vermogen om resultaat te maken alsmede het vermogen om mensen te verbinden en te ontwikkelen. Peter heeft bewezen expertise opgebouwd om op al deze belangrijke componenten een bijdrage te leveren op de weg naar goed leiderschap.

Jos MerxLid Raad van Bestuur Meander Groep - Voormalig Algemeen Directeur Zorg Nederland Vebego InternationalMeander Groep

Peter is de persoon die erin slaagt een zeer sterk analytisch vermogen te koppelen aan een hoge emotionele intelligentie. Peter is bovendien een baken van vertrouwen. Samenwerken met Peter is verrijkend, verhelderend, uitdagend en inspirerend

Bart GonnissenCEO Select HRSelect HR

Wij hebben Peter gevraagd om ons nieuw geformeerde Management Team te ondersteunen. Met zijn scherpe analyses, zijn aanstekelijk enthousiasme en zijn humor heeft Peter de drie MT leden van PIMAROX in het zadel geholpen.
Wat mij bijzonder is opgevallen is dat Peter in een heel korte tijd tot de kern van de zaak is doorgedrongen.

Wouter VeltmanDGA PIMAROX HoldingPimarox

Peter ken ik als een zeer gedreven en deskundige (ex)collega die met veel passie en gepaste humor ingewikkelde situaties tot een goede oplossing kan brengen. Een niet alledaagse manager en ondernemer. Peter kan bogen op ruime ervaring in zeer uiteenlopende (eindverantwoordelijke) posities. Hij is bovendien positief ingesteld in het leven en dat maakt hem een prettig persoon.

Roelof KontermanVice Chairman of the Board Achmea Achmea

Peter is Passie met Daadkracht!

Evert-Jan LeijOndernemerSoleij

Voor mij is Peter een ondernemende en resultaatgerichte man, die vanuit kameraadschap met een lach en een snik de afgesproken ambitie weet te halen.

Prof. Dr. Willem van RhenenHoogleraar Business Universiteit NyenrodeUniversiteit Nyenrode

Ik ken Peter al heel lang. Zijn visie, scherpte, energie en compassie zijn inspirerend voor mij en maken van hem een deskundige sparring partner op het snijvlak van strategie, governance en verandermanagement

Rob VeekePartner SignificantSignificant

Peter kan bijzonder enthousiasmeren vanuit zijn persoonlijke overtuiging: GOED moet worden ondersteund, SLECHT moet worden benoemd. Om samen beter te worden!

Peter HulsbosVoormalig Algemeen Directeur Yacht

Peter is een “STARCK”
Supporterend Talentvol Authentiek Resultaatgericht Creatief Kritisch.

Jean-Paul van AvermaetCluster Managing Director Belgium, France, Luxembourg and Marocco G4SG4S

Peter is een charismatische man. In zijn directieteam gaf hij veel vertrouwen en ruimte aan diversiteit.
Een ondernemer en teamspeler. Onze samenwerking was open en kritisch én met humor, om het beste uit elkaar te halen! Ik heb veel bewondering voor hoe hij “op de zeepkist” groepen medewerkers mee kan nemen in zijn ideeën en kan enthousiasmeren.

Andrea WotteLid directieteam Leefstijl Training en Coaching

Bij Peter denk ik aan “Kan niet, bestaat niet!”

Cas van ArendonkManaging Partner Kirkman CompanyKirkman Company

Peter is helder, verfrissend en sprankelend. Voor hem staat de persoonlijke groei van mensen voorop.
Hij luistert heel goed en dringt snel door tot de kern van zowel de materie als de personen die daarmee te maken hebben.

Gé GeurtsInvesteerder

Ik ken Peter al een aantal jaren vanuit onze samenwerking op het vlak van commissariaten en internationale bestuursmandaten. Wat mij steeds opvalt bij Peter is zijn erg hoog niveau aan emotionele intelligentie,
Waardoor hij veel aandacht schenkt aan wat anderen denken en zeggen.

Van daaruit kanaliseert Peter deze bevindingen op een krachtige en vitale wijze naar praktische oplossingen en duidelijke en uitvoerbare plannen. Peter let er tevens op dat alle participanten aan het woord komen en zodoende ieder betrokken is bij een project en achter de eindconclusies staat.

Dirk DriessensOud CEO Fortis Commercial Finance Holding - Past Chairman Factors Chain International

Ik heb Peter ervaren als een intuïtief en empathisch bestuurder met oog voor de menselijke maat en bovenal een prettig mens.

Michiel de JagerPartner Corp. AdvocatenCorp. Advocaten

Ik heb Peter, in de tijd dat hij lid van ons directieteam was, leren kennen als een zeer gedreven en inspirerend leider.
Peter gaat problemen niet uit de weg en is een echte team player. Weet complexe situaties terug te brengen tot de essentie.
Houdt vast aan zijn doelstellingen zonder daarin star te worden. Een aanwinst voor elk team!

Jack BuckensVoormalig directievoorzitter InterpolisInterpolis

Peter is voor mij het voorbeeld van positief leiderschap, vertrouwen en loyaliteit. Binnen onze samenwerking heb ik in Peter een zeer betrokken en warme persoonlijkheid mogen ontmoeten. Dit maakt de samenwerking met hem bijzonder en prettig. Peter is een man van zijn woord, beschikt over veel kennis, houdt oog voor het grote geheel zonder de details te missen.

Rudolph StrickwoldDirecteur Marketing en Commercie Stichting HulphondStichting Hulp Hond

Peter is een expert op het gebied van teambuilding en leiderschap. Ik heb in mijn arbeidzame leven vele directies mee mogen maken. De directieteams die Peter heeft geleid steken daar zeer positief bij af.

Peter weet het beste uit mensen te halen door een groot menselijk inzicht te combineren met een scherp oog voor resultaat, door direct te zijn én empatisch. In de jaren dat ik hem meemaakte wist hij een sfeer te creëren waarin mensen op elkaar en zichzelf durfden te vertrouwen.

Prof. Dr. Roland van der VorstManaging Director Freedom Lab - Professor Delft University of Technology - publicistFreedom Lab

Peter zie ik als een zeer integer maatschappelijk betrokken mens en professional die met hart en ziel zijn taken en projecten succesvol oppakt. Daarnaast staat hij altijd klaar voor zijn omgeving om hen bij te staan.

In vele professionele relaties heb ik met hem samengewerkt, o.a. Achmea, Manpower en Arboned, dit leidde immer tot plezierige en effectieve relaties.

Aart van der GaagCommissaris 100.000 banen VNO/MKB/LTO 100.000 banen

Peter is een intelligente en energieke kerel, die goed luistert naar de mensen waar hij mee werkt. Peter neemt niets zo maar aan, hij blijft altijd zelfstandig nadenken en is iemand die het “normale en geaccepteerde” ook zonder meer ter discussie stelt.

Peter hanteert een directe, open en gedreven benadering waarbij hij het serieuze en inhoudelijke afwisselt met een gezonde portie humor en relativering. Peter is in staat om een goed team te bouwen waarbij hij werk en privé op een subtiele manier verbind.

Jan DeurhofPartner AXECO Corporate Finance bv; voormalig Executive Director Kempen & Co.AXECO Corporate Finance bv

Peter combineert enthousiasme en doorzettingsvermogen met een sterke drive en het vermogen om te verbinden met mensen.

Jeroen van Breda VriesmanEntrepeneur &Samhoud - Voormalig Member Executive Board Achmea&Samhoud

Peter ken ik als resultaatgericht, met altijd oog voor de menselijke verhoudingen. Juist dat maakt hem effectief, gedreven zonder opdringerig te zijn. Peter staat open voor nieuwe ideeën en mensen, zonder onkritisch te zijn.

Ab KlinkLid Raad van Bestuur Coöperatie VGZCoöperatie VGZ

Peter is de ideale combinatie van een daadkrachtig visionair met oog voor het menselijk aspect. Als bestuurder was Peter zich bewust van de gevolgen van veranderingen voor de individuele medewerker en hij deinsde er niet voor terug de medewerkers voorop te stellen.

Als geen ander ziet hij het belang van “alle neuzen dezelfde kant op” en weet dit door zijn managementstijl ook perfect voor elkaar te krijgen. Beter kon ik mij destijds als Voorzitter Ondernemingsraad niet wensen.

Manfred VogelsVice President Business Development Europe IQNavigatorIQNavigator

Peter is mensgericht, resultaat gedreven, onorthodox en “what you see is what you get”

Arend VosCommissaris en adviseur